Die Küche a Pilgrim. Pavla Drlíková a Petra Drábková. Dvě brněnské kuchařky, které vaří bez živočišných produktů nám poví o tom, jak se dostaly k veganství, proč vaří pouze rostlinně a také nám dají nahlédnout do tajů jejich kuchyně.
Die Küche a Pilgrim. Pavla Drlíková a Petra Drábková. Dvě brněnské kuchařky, které vaří bez živočišných produktů nám poví o tom, jak se dostaly k veganství, proč vaří pouze rostlinně a také nám dají nahlédnout do tajů jejich kuchyně.
Veganská gastronomie je na vzestupu a vy se můžete podívat do hlavy dvou lidí, kteří se rozhodli, že veřejnosti chtějí ukazovat možnou alternativu, která vede přes lásku ke zvířatům a respekt k přírodě.
Jak tato alternativa vypadá a proč holky preferují zrovna tuto cestu, se dozvíte v páté epizodě Síly Soucitu.